Välkommen till CoastKey.

Vinn en startplats till Kållandsöträffen med VänerPokalen den 26-28 okt!
CoastKey - 08.10.2012 
Sportfiskar du?
Nu kan du vinna en startplats till Kållandsöträffen med VänerPokalen den 26-28 oktober!Ta chansen att dra upp tävlingens största Lax eller Öring och du som deltar på Kållandsöträffen har även möjlighet att vinna en CoastKey till din båt.

Det enda du behöver göra är att gilla vår facebook-sida nere till höger för att delta i dragningen. Den 18/10 drar vi en lycklig vinnare.

Läs mer om Kållandsöträffen på www.kallandsotraffen.se

 

 
 


Vi gratulerer Anders som vinnare i vår Facebook-tävling!
CoastKey - 11.09.2012 
Anders Hernant drogs som vinnare i den tävling vi haft i höst där en lycklig vinnare kunde vinna en komplett CoastKey.Anders kommer från Skövde och är en "smått galen sportfiskare" som han kallar sig själv. När han fiskar är det trolling i Vättern som gäller, och där ligger även hans båt.

CoastKey-systemet är på väg till Anders och vi hoppas att produkten kommer ge honom ett säkrare båtliv. Du kan läsa mer om Anders på hans blogg: www.teamtrollarn.blogspot.com.

Grattis!

CoastKey sponsrar Fiske - Lite djupare i TV4 Sport
CoastKey - 11.02.2012 
I snart ett år har CoastKey haft ett nära samarbete med Johan Broman och teamet bakom den tv-satsning som sänds i TV4 Sport i höst. "Fiske – lite djupare" är en ny tv-serie där svenska kändisar går samman för att värna om våra fiskevatten.- Alla vet vi att miljöförstöring drabbat naturen hårt. Allra värst är det kanske för livet under vattenytan. Ett århundrade av giftutsläpp, övergödning, vattenkraftsutbyggnad och rovfiske har gjort att miljön i många vatten mår dåligt, säger Johan Broman, programledare.

Detta gör nu en rad svenska kändisar med olika grader av fiskeintresse något åt genom att medverka i den nya tv-serien ”Fiske – lite djupare”. Programledarna Johan Broman och Fredrik Sjöblom tar med sig gästerna på en turné runt om i landet där teamet njuter av fisket i våra olika vattendrag och tittar närmare på lokala fiskevårdsinsatser, både pågående projekt såväl som sådana som skulle behöva göras. Belysande reportage och granskande intervjuer blandas med skratt, vildmarksäventyr och nyttiga fisketips.

CoastKey ser det som en självklarhet att stödja projektet och företagets produkt passar väl in satsningen. Det trådlösa dödmansgreppet löser flera problem man ställs inför när man fiskar från båt.

- När man fiskar är det i många fall omöjligt att använda sitt vanliga dödmansgrepp då det begränsar området man kan röra sig på utan att båten stannar. Faller man i vattnet utan dödmansgreppet fastsatt utsätter man sig för stora risker. Det har vi löst och med CoastKey kan man röra sig runt i båten och alltid vara skyddad, säger Dan Eriksson, produktspecialist på KG Knutsson AB.

Serien sänds i åtta avsnitt och bland de medverkande märks Dregen, Pernilla Andersson, Börje Salming, Stig Salming, Rafael Edholm, Lina Hedlund, Jakob Stadell, Erik Ohlsson, Matte Carlsson och Magnus Samuelsson.

Premiäravsnittet sändes 12:e oktober kl 22:00 på TV4 Sport. För mer information om CoastKey, besök www.coastkey.se

CoastKey samarbetar med Svedea
Coastkey - 11.01.2012 
Nu kan du som har din försäkring hos Svedea få fördelar när du låter installera CoastKey i din båt.Svedea gillar att du som kund tar hand om och skyddar din båt mot stöld. Med CoastKey installerat i din båt får du 10% i premierabatt på din försäkring och slipper självrisken om din båt skulle bli stulen. Om du dessutom har ett godkänt spårsystem som till exempel DEFA Tracking får du ytterligare 15% rabatt (totalt 25%).

Med CoastKey kan du alltså både känna dig säker i båten, styra motorfunktioner samt få billigare försäkring. Men för att ytterligare göra det intressant för dig att sätta säkerheten främst har vi inför båtsäsongen tillfälligt sänkt priset på CoastKey från 5.995:- till 4.995:- (montering tillkommer).

Svedea Båtförsäkring är det försäkringsbolag som har haft störst kundtillväxt av alla under 2011.

Gå gärna in på Svedeas webbplats för att läsa mer och räkna pris på försäkring.

Länsförsäkringar ger CoastKey-ägare fördelar
CoastKey - 14.11.2011 
Nu godkänner även Länsförsäkringar det trådlösa dödmansgreppet CoastKey.
Båtägare får därmed 10 procent rabatt på försäkringspremien samt självriskeliminering om båten blir stulen.CoastKey är ett trådlöst dödmansgrepp med inbyggd fjärrstart som också fungerar som startspärr. Tidigare i höst har även försäkringsbolaget Atlantica beslutat att ge båtförare rabatt på premien om man investerar i CoastKey.

– Länsförsäkringar ger 10 procents rabatt på premien och självriskeliminering vid stöld av hela båten. Om man kombinerar CoastKey med ett godkänt spårsystem, som till exempel DEFA Tracking, kan man få upp till 20 procents rabatt på premien. Då kräver Länsförsäkringar även att spårsystemet är kopplat till larmcentral, säger Dan Eriksson, produktspecialist på CoastKey, som lovordar försäkringsbolagens agerande.

– Det är fortfarande en lång bit kvar innan man till sjöss värderar dödmansgrepp på samma sätt som man i trafiken värderar bilbältet. Att få rabatt på försäkringen kan göra att fler båtägare ser ett värde i att satsa på sin egen säkerhet ombord.

CoastKey sponsrar skärgårdens snabbaste båt
CoastKey - 11.11.2011 
Inför årets upplaga av tävlingen Skärgårdens Snabbaste Båt som går av stapeln den 9 juli har CoastKey valt att sponsra samt ställa ut på den tillhörande mässan vid Strömma krog.Tävlingen som kördes för första gången 1995 har vuxit med åren och blivit en stor tävling med en minimässa som har cirka 3 000 besökare under en dag.

I takt med att tävlingen blivit större har även farterna ökat och 1995 hade snabbaste båten 58 knop, men idag är farter upp emot 100 knop inte ovanliga i dessa sammanhang.

Detta gör racet fartfyllt och mycket underhållande, men med ökad fart ökar även olycksrisken.

- Därför är detta rätt forum för CoastKey att synas i, och med många besökare får vi också bra exponering och kan berätta om fördelarna med att använda vår produkt, säger Dan Eriksson, produktspecialist på KG Knutsson AB.

CoastKey kommer att synas och finnas tillgängliga under dagen för att visa produkten på plats, och en av race-båtarna kommer att vara utrustad med det trådlösa dödmansgreppet CoastKey. Båten kommer att ligga i anslutning till CoastKey-tältet vid Strömma krog och här har man även möjlighet att träffa representanter från KGK samt kunna beställa CoastKey.

Atlantica godkänner CoastKey
CoastKey - 15.09.2011 
Det trådlösa dödmansgreppet CoastKey har godkänts av försäkringsbolaget Atlantica vilket nu gör det möjligt för båtägare som investerar i CoastKey att sänka försäkringspremien på båtförsäkringen.

CoastKey, utvecklad i samarbete med professionella båtförare från bland annat den norska polisen och ribbåtsbranschen, är ett trådlöst dödmansgrepp med inbyggd fjärrstart.

– Det är fortfarande alldeles för många båtförare som inte tänker på att använda dödmansgreppet som säkerhetsåtgärd. Att Atlantica godkänt CoastKey och ger rabatt på försäkringen borde bli ett bra incitament för fler att börja tänka på sin säkerhet ombord, säger Dan Eriksson, produktspecialist på CoastKey.

Atlantica premierar den som använder CoastKey, och som har eller tecknar försäkring hos dem, med 15 procents rabatt på premien samt med att man vid ev. stöldförsök/stöld av båten slipper betala självrisk.
– Kunden kan få ända upp till 25 procents rabatt om man kombinerar CoastKey med godkänt söksystem, som till exempel DEFA Tracking. Vi på KGK tycker att detta är ett bra initiativ av Atlantica. Att de sätter extra värde på en helhetslösning med dödmansgreppet och söksystemet i kombination visar att de tar både kundens personliga säkerhet och egendom på allvar, säger Dan Eriksson.

IF ger dig som har CoastKey fördelar!
CoastKey - 13.09.2011 
Nu har även IF godkänt CoastKey som startspärr vilket betyder att du som båtägare får upp till 20 procent rabatt på försäkringspremien när du använder CoastKey.IF ger dig som båtägare och användare av CoastKey 20 procents rabatt på premien. Om man kombinerar CoastKey med ett godkänt spårsystem, som till exempel DEFA Tracking, kan man få upp till 30 procents rabatt på kaskopremien. Dessutom reduceras då självrisken om båten blir stulen.

Ur en ekonomisk synvinkel betyder det här att man kan räkna hem investeringen i CoastKey och sin egen säkerhet på några få år. Detta tillsammans med en marknadsanpassning av priserna ger kunden ytterligare fördelar med produkten.

If är det femte försäkringsbolaget som godkänner CoastKey, tidigare har även Länsförsäkringar, Atlantica, Trygg-Hansa och Alandia godkänt dödmansgreppet. Se tidigare pressmeddelande under relaterat material.

Gå gärna in på IFs webbplats för att läsa mer och räkna pris!

CoastKey samarbetar med Trygg-Hansa
CoastKey - 12.09.2011 
Försäkringsbolaget Trygg-Hansa godkänner det trådlösa dödmansgreppet CoastKey och ger rabatt på båtförsäkringen.– Allt fler försäkringsbolag godkänner produkten och ger kunden billigare försäkring. För oss som jobbar för ökad säkerhet ombord ger det goda förhoppningar om att allt fler båtägare ser detta som ett incitament till att förbättra sin egen säkerhet ombord. Med de fördelar som bolagen erbjuder är det en investering som bidrar till både bättre ekonomi och ökad sjösäkerhet, säger Dan Eriksson, produktspecialist på CoastKey.

Även försäkringsbolaget Alandia meddelar att de godkänner dödmansgreppet, vilket innebär att det nu är totalt fem försäkringsbolag som godkänner CoastKey; Länsförsäkringar, Atlantica, Trygg-Hansa, IF och Alandia.

CoastKey är ett trådlöst dödmansgrepp med inbyggd fjärrstart som båtföraren bär i ett band runt halsen. Nyckel och lås sänder och tar emot signaler varje sekund. Om föraren faller över bord bryts signalen och båtens motor stannar automatiskt samtidigt som ett signalljus tänds i nyckeln. Den inbyggda fjärrstarten fungerar även som startspärr och styr motortilt. Tiltfunktionen kan även kopplas till att styra ankarvinsch eller motorlucka. CoastKey är vattentät ner till 1 meters djup.

Det går även att koppla till ett spårsystem som till exempel DEFA Tracking för att lättare kunna återfinna båten om den skulle bli stulen.

Vinn en startplats till Kållandsöträffen med VänerPokalen den 26-28 okt!

Vi gratulerer Anders som vinnare i vår Facebook-tävling!

CoastKey sponsrar Fiske - Lite djupare i TV4 Sport

CoastKey samarbetar med Svedea

Länsförsäkringar ger CoastKey-ägare fördelar

CoastKey sponsrar skärgårdens snabbaste båt

Atlantica godkänner CoastKey

IF ger dig som har CoastKey fördelar!

CoastKey samarbetar med Trygg-Hansa

CoastKey logo
KG Knutsson AB | Hammarbacken 8 191 81 Sollentuna | Tlf. +468923000 Fax +468923225
  Forhandler   Återförsäljare   Sisäänkirjoitus   Dealer
©2018 - Utvecklat av LAB.Rasehund  -  Kontakta oss  |   Logga in